Keçiboynuzu, Türkiye’de Akdeniz Bölgesi'nde doğal ortamda, hiçbir zirai ilaç kullanılmadan yetişen bir meyvedir. Keçi boynuzu unu hamur işi, tatlı, pasta gibi ürünlerde tercih edilebilir. Süte karıştırarak tüketilebilir.
Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmeli, kapalı kutusunda saklanan ürünler, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.
Keçiboynuzu, Türkiye’de Akdeniz Bölgesi'nde doğal ortamda, hiçbir zirai ilaç kullanılmadan yetişen bir meyvedir. Keçi boynuzu unu hamur işi, tatlı, pasta gibi ürünlerde tercih edilebilir. Süte karıştırarak tüketilebilir.
Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmeli, kapalı kutusunda saklanan ürünler, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.