DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010171

Arifoğlu Karabiber Öğütülmüş 60 G ( Cam )

Marka: Arifoğlu
13,45 TL
10,76 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Karabiber Öğütülmüş 60 G ( Cam )

Arifoğlu Karabiber (Öğütülmüş) 60 gr. kuru ve siyah tanelidir. İnce çekilmiş olan karabiber, hemen hemen her türlü yemekte bütün veya toz durumunda kullanılabilir. Öğütülmüş karabiber, cam şişede ambalajlanıp satışa sunulmuştur.


Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır, fakat ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösterin. Kapalı olarak ise güneş ışığı ve nemden uzak olarak muhafaza edilmelidir.







İçindekiler
Karabiber öğütülmüş

Alerjen Uyarısı
Alerjen içmermemektedir

Net Miktar (g/ml)
60

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000495

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARPAŞ ARİFOĞLU PAZ.DAĞ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Pırasalı Tava Böreği

Malzemeler:

1 adet kuru soğan

Yarım kg pırasa

100 gr beyaz peynir

3 adet yufka

2 yumurta

2 bardak süt

1 çay bardağı yoğurt

Karabiber


Yapılışı:

Pırasaları ince ince kesin, soğanı da aynı şekilde ince ince doğrayın ve tavada zeytinyağı ile soteleyin. Pırasalar suyunu çekene kadar soteleyin ve kenara alıp soğutun. Soğuduktan sonra içerisine peyniri parçalayıp ekleyin. Karabiberi ekleyin. Süt , yumurta ve yoğurdu derin bir kasede karıştırın. Derin bir tavayı yağlayın yufkanın ilk katını tavayı ortalayarak açın, içerisine hazırladığınız sostan dökün. Daha sonra diğer yufkayı elinizle parçalara bölün ve tavaya yerleştirin, üzerine tekrar sos dökün, pırasalı içi yufkanın üzerine yayın. Kalan yufkayı da elinizle bölüp ekleyin kalan sosu döküp tavanın dışına taşan yufkayı da üzerine kapatın. En kısık ateşte iki yüzünü de çevirerek pişirin. Afiyet olsun.


( ) Sepetinize Eklendi