DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010180
Arifoğlu Defne Yaprağı 7 G

Arifoğlu Defne Yaprağı 7 G

Marka: Arifoğlu
8,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Defne Yaprağı 7 G

Arifoğlu Defne Yaprağı 7 gr. çeşitli balık, et, kümes ve av hayvanlarının etlerinden yapılan yemeklerde, soslarda ayrıca bazı turşu ve konservelerde kullanılır. 


Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Kapalı olarak, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.











Net Miktar (g/ml)
7

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARPAŞ ARİFOĞLU PAZ.DAĞ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Sebzeli Kuzu İncik

Malzemeler:

1 kg kuzu incik 

10 gr un 

2 adet çubuk tarçın 

2 adet orta boy soğan 

1 adet kereviz 

2-3 dal kereviz sapı 

4 adet pırasanın sap kısımları

2 adet havuç 

1 adet portakal 

1 adet et bulyon 

3 diş sarımsak 

2 domates 

Tuz 

Karabiber 

Taze kekik 

Taze biberiye 

Defne yaprağı


Yapılışı:

Zeytinyağında incikleri una bulayıp 1 dakika kadar yüksek ateşte pişirip kenara alın. Domates hariç bütün sebzeleri doğradıktan sonra az zeytinyağı ile soteleyin. Sotelenen sebzelerin üzerine pişirdiğiniz inciği ilave edin, bir süre pişirdikten sonra etleri komple kapatacak şekilde su ilave edip et bulyonu ekleyin ve 3 saat kadar etler iyice yumuşayıncaya pişirin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi