DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010170
Arifoğlu Çörek Otu 70 G

Arifoğlu Çörek Otu 70 G

Marka: Arifoğlu
4,75 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Çörek Otu 70 G

Arifoğlu Çörek Otu 70 gr. ekmeklerin üzerine pişirilirken serpilebilir. Çöreklerde ve salatalarda da kullanılabilir.


Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Kapalı olarak, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.












Detay

Patatesli Labneli Börek

Malzemeler:

2 adet yufka

Çörek otu 


İçi için:

4 adet patates 

200 gram labne peyniri

2 yemek kaşığı biberiye 

1/2 demet maydanoz 

Tuz 


Sosu için: 

2 adet yumurta 

1 çay bardağı yoğurt 

2 yemek kaşığı zeytinyağı 

1 çay bardağı süt 

Tuz


Yapılışı:

Patatesleri soyup küp küp doğrayın ve tuzlu ve biberiyeli suda haşlayın. Haşlanan patatesleri sudan geçirip, biberiye parçalarını temizledikten sonra püre haline getirin. İnce doğranmış maydanoz, labne peyniri ve patatesleri karıştırın. Sos malzemelerini iyice çırpın. Tepsinin dibine yufkayı serip kenarlarından 2 parmak sarkacak şekilde kesin. Parça yufkaları da tabana yereştirip sosun yarısını üzerine gezdirin. Diğer yufkadan üstünü kapatacak kadar ayırın, parçaları tabana yerleştirin. Yufka yatağının üzerine krema kıvamındaki iç harcı boşatıp düzeltin. Ayırdığınız yufkayı harcın üstüne serip, kenarları kıvırın. Kalan sosu üzerine döktükten sonra 1 saat buzdolabında dinlendirin. Fırına vermeden önce böreği dilimleyip, üzerine çörekotu serpin. 180 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirip servis edin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi