DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010180

Arifoğlu Biberiye 30 G

Marka: Arifoğlu
10,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Biberiye 30 G

Küçük, ensiz ve kokulu yapraklara sahip Arifoğlu Biberiye 30 gr. av ve kümes hayvanlarının etlerinden yapılan yemeklerde, et yemeklerinde ve soslarda kullanılır.


Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde raf ömrü iki yıldır, fakat ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösterin. Kapalı olarak ise güneş ışığı ve nemden uzak olarak muhafaza edilmelidir.












İşletme Kayıt No
TR-34-K-000495

Net Miktar (g/ml)
30

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Biberiye

Alerjen Uyarısı
Alerjen içermemektedir

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARPAŞ ARİFOĞLU PAZ.DAĞ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fırınlanmış Rezene ve Kırmızı Soğanlı Somon

Malzemeler:

400 gr somon

2 adet rezene 

1 büyük kırmızı soğan 

5 diş sarımsak 

100 gr cherry domates 

4-5 dal taze kekik 

4-5 dal taze biberiye 

1 limon 

Tuz

Karabiber


Yapılışı:

Soğanı ve rezeneyi 4-5 parçaya bölün. Çok az yağda soteleyin ve kenara alın. Küçük bir fırın tepsisinin içine yağlı kağıt yerleştirip somonları koyun. Soğan ve rezeneyi ekleyip biberiye ve kekiği dal olarak ilave edin. Sarımsakları ve domatesleri ekleyin ve ardından limonun suyunu sıkıp tuz karabiber ekleyerek 185 derecede 15 dk. pişirin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi