DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010166

Arifoğlu Acı Kırmızı Toz Biber 60 G

Marka: Arifoğlu
5,50 TL
4,40 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Acı Kırmızı Toz Biber 60 G

Acı taze biberlerin kurutulup öğütülmesiyle elde edilen Arifoğlu Acı Kırmızı Toz Biber 60 gr. yemeklere ve çorbalara hem acı bir tat hem de kırmızı renk verir. Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde raf ömrü iki yıldır, fakat ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Kapalı olarak güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.



İçindekiler
Acı biber (öğütülmüş)

Net Miktar (g/ml)
60

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000495

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARPAŞ ARİFOĞLU PAZ.DAĞ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Kabaklı Kebap

Malzemeler:

1 adet soğan

1/2 tatlı kaşığı acı kırmızı toz biber

Tuz, karabiber

2 çorba kaşığı limon suyu 

4 çorba kaşığı zeytinyağı

4 adet kabak

Maydanoz, dereotu


Yapılışı:

Fırını 175°C ayarlayıp önceden ısıtın. 1 soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın. Bir kasede soğan, 1/2 tatlı kaşığı acı kırmızı toz biber, tuz, karabiber, 2 çorba kaşığı limon suyu ve 4 çorba kaşığı zeytinyağını karıştırın. Bir fırın tepsisini yağlayın. 4 adet kabağı ayıkladıktan sonra uzunlamasına dilimler halinde doğrayın. Kabakları tepsiye yerleştirip soğanlı karışımı üzerinde paylaştırın. Fırına verip orta bölmede 15 dakika kadar pişirin. Fırından aldığınız kabak dilimlerini bir servis tabağına yerleştirin. Üzerine 2 çorba kaşığı limon suyunu gezdirip kıyılmış maydanoz ve dereotu ile süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi