20000000000003/20000000000107/20000000070360/20000000070371

Apikoğlu Dana Füme Et Biberli Kg

Apikoğlu

Apikoğlu Füme Et Biberli lezzetlidir. %100 dana etinden üretilmiştir. Fümeleme işlemi sebebiyle yağ oranı oldukça düşüktür. Dışındaki biber kaplaması sayesinde ise lezzeti katlanmıştır. Dilimlerinizi kendinize göre ayarlayarak, soğuk, sıcak tostlarınızda, sandviçlerinizde ve kahvaltılarınızda kullanabilirsiniz.


Apikoğlu ürünlerinin üretimi sırasında kullanılan tüm etler, veteriner hekimler kontrolünde kesilen büyükbaş hayvanlardan elde ediliyor. Apikoğlu ürünlerinde kullanılan tüm etlerin üretimi gıda mühendisleri kontrolünde hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleşiyor. Kalite aşamalarını, 4 veteriner hekim ve 3 gıda mühendisi ham maddenin farklı lezzetlere dönüştürülmesine kadar takip ediyor ve Apikoğlu’nun bir asırlık garantisiyle sunuyor.


Izgara yiyeceklerin dayanılmaz lezzeti bize her şeyi unutturur. Fakat yemek bittikten sonra fırın ızgarasında pişirilen etlerin yağlarını tepsiden temizlemek de bir o kadar zordur. Bu işin de altından kalkabilmek için; fırın tepsinize bir miktar su doldurmanız yeterli olacaktır. Yağlar soğuduğunda suyun yüzünde toplanacak ve bu sayede tepsiniz kolayca temizlenecektir.

Apikoğlu Füme Et Biberli lezzetlidir. %100 dana etinden üretilmiştir. Fümeleme işlemi sebebiyle yağ oranı oldukça düşüktür. Dışındaki biber kaplaması sayesinde ise lezzeti katlanmıştır. Dilimlerinizi kendinize göre ayarlayarak, soğuk, sıcak tostlarınızda, sandviçlerinizde ve kahvaltılarınızda kullanabilirsiniz.


Apikoğlu ürünlerinin üretimi sırasında kullanılan tüm etler, veteriner hekimler kontrolünde kesilen büyükbaş hayvanlardan elde ediliyor. Apikoğlu ürünlerinde kullanılan tüm etlerin üretimi gıda mühendisleri kontrolünde hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleşiyor. Kalite aşamalarını, 4 veteriner hekim ve 3 gıda mühendisi ham maddenin farklı lezzetlere dönüştürülmesine kadar takip ediyor ve Apikoğlu’nun bir asırlık garantisiyle sunuyor.


Izgara yiyeceklerin dayanılmaz lezzeti bize her şeyi unutturur. Fakat yemek bittikten sonra fırın ızgarasında pişirilen etlerin yağlarını tepsiden temizlemek de bir o kadar zordur. Bu işin de altından kalkabilmek için; fırın tepsinize bir miktar su doldurmanız yeterli olacaktır. Yağlar soğuduğunda suyun yüzünde toplanacak ve bu sayede tepsiniz kolayca temizlenecektir.