Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Sakarya’nın Taraklı ilçesindeki ustalar tarafından, kuşaktan kuşağa aktarılan yöntemlerle üretilen tahin helvasında yerel malzemeler kullanılıyor. Tarladan toplanan susamlar kabuklarından ayrıldıktan sonra yıkanıyor ve 2-3 saat fırınlanıyor. Oda sıcaklığına inene kadar bekletilen susamlar, değirmenden geçirilerek tahine dönüşüyor. Böylece ideal rengine ve kıvamına ulaşan tahinin içine, ustası çöven şekeri doğru şekilde ve miktarda ekliyor. Sadece tahin, şeker, çöven, su ve tuzdan yapılan bu ürünü her zaman tüketebilir, yemeklerden sonra tatlı olarak da servis edebilirsiniz.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.