Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Balıkesir'in Gönen ilçesinde yetişen Sarıköy Gönen Baldo Pirinç, göbeksiz ve hamsız olmasıyla öne çıkıyor. Anadolu Lezzetleri Gönen Baldo Pirinç, su çekme kabiliyeti yüksek bir pirinç olup tane tane ve lezzetli pilavlar yapmayı kolaylaştırıyor. Piştikten sonra kar gibi beyaz kalma özelliğine sahip olan Gönen Baldo pirinç ile görünümü ve kıvamı yerinde, klasik, sebzeli ya da etli pilav tarifleri yapabilirsiniz. Anadolu Lezzetleri Sarıköy Gönen Baldo Pirinç, açılmadan önce son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Ambalaj açıldıktan sonra, kuru ve serin bir ortamda, hava almayacak şekilde muhafaza edilmelidir.
İşletme Kayıt NoTR-06-K-000171
Net Miktar (g/ml)1000
MenşeiTÜRKİYE
İçindekilerPirinç
Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıYAYLA AGRO GIDA SAN.VE NAK.A.Ş.
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkındaİnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Pirinç Pilavı
Malzemeler:
2 su bardağı pirinç
3 su bardağı su
1/3 su bardağı sıvı yağ
Tuz
Yapılışı:
Öncelikle pirinçler nişastasından arınana kadar yıkayın. Pirinçler sıcak ve tuzlu suda en az 15 dakika bekletin. Tencereye sıvı yağ koyun ve yağ kızgınlaştığında da pirinçleri ekleyin. Bu kısımda su eklemek için acele etmeyiniz. Pirinçler birbirinden tek tek görüntü kazanana kadar kavurma işlemine devam edin. Sonrasında su ve tuz ekleyin. Tuzu tadına bakarak arzu ettiğiniz miktarda ekleyebilirsiniz. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Pirinçlerin suyunu çektiği gözlemlendiğinde tencere ocaktan alın ve demlemeye bırakın. 15-20 dakika sonra kapak açılıp pilavı karıştırılarak servis yapın. Afiyet olsun.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
Anadolu Lezzetleri Sarıköy Gönen Baldo Pirinç 1 Kg
Marka: Anadolu Lezzetleri
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.