DSACategoryId/20000000000005/20000000001064/20000000001063/20000000010120

Anadolu Lezzetleri Sarıköy Gönen Baldo Pirinç 1 Kg

Marka: Anadolu Lezzetleri
18,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Anadolu Lezzetleri Sarıköy Gönen Baldo Pirinç 1 Kg

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yetişen Sarıköy Gönen Baldo Pirinç, göbeksiz ve hamsız olmasıyla öne çıkıyor. Anadolu Lezzetleri Gönen Baldo Pirinç, su çekme kabiliyeti yüksek bir pirinç olup tane tane ve lezzetli pilavlar yapmayı kolaylaştırıyor. Piştikten sonra kar gibi beyaz kalma özelliğine sahip olan Gönen Baldo pirinç ile görünümü ve kıvamı yerinde, klasik, sebzeli ya da etli pilav tarifleri yapabilirsiniz. Anadolu Lezzetleri Sarıköy Gönen Baldo Pirinç, açılmadan önce son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Ambalaj açıldıktan sonra, kuru ve serin bir ortamda, hava almayacak şekilde muhafaza edilmelidir.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000171

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Pirinç

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
YAYLA AGRO GIDA SAN.VE NAK.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Karbonhidrat (g) 77
Doymuş yağ (g) 0
Enerji (kcal) 344
Şeker (g) 0
Tuz (g) 0
Enerji (kJ) 1463
Yağ (g) 0
Protein (g) 6

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Pirinç Pilavı

Malzemeler:

2 su bardağı pirinç

3 su bardağı su

1/3 su bardağı sıvı yağ

Tuz


Yapılışı:

Öncelikle pirinçler nişastasından arınana kadar yıkayın. Pirinçler sıcak ve tuzlu suda en az 15 dakika bekletin. Tencereye sıvı yağ koyun ve yağ kızgınlaştığında da pirinçleri ekleyin. Bu kısımda su eklemek için acele etmeyiniz. Pirinçler birbirinden tek tek görüntü kazanana kadar kavurma işlemine devam edin. Sonrasında su ve tuz ekleyin. Tuzu tadına bakarak arzu ettiğiniz miktarda ekleyebilirsiniz. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Pirinçlerin suyunu çektiği gözlemlendiğinde tencere ocaktan alın ve demlemeye bırakın. 15-20 dakika sonra kapak açılıp pilavı karıştırılarak servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi