20000000000126/20000000001109

Anadolu Katmer 2'Li

Anadolu

Katmer, yağda veya sacda pişirilen bir tür börektir. Ekmek olarak sadesi Türk mutfağında gelenekselleşmiştir. Farklı malzemeler kullanarak birçok farklı türü yapılabilir; kıymalı ve peynirli gibi. Arası kat kat yağlanıp açılarak yapılmasından dolayı katmer adını almıştır.


Kahvaltıda, çay saatlerinde, ikindi öğününde misafirlerinize sunabileceğiniz son derece doyurucu ve lezzetli bir hamur işidir.


Katmeri daha da lezzetli hale getirmek istiyorsanız damak zevkinize göre peynir veya reçel ile tüketebilirsiniz.


Her yörede farklı olarak yapılabilen ve değişik isimler konulan katmer, son derece lezzetli ve tercih edilen bir ekmek çeşididir.


Katmer, yağda veya sacda pişirilen bir tür börektir. Ekmek olarak sadesi Türk mutfağında gelenekselleşmiştir. Farklı malzemeler kullanarak birçok farklı türü yapılabilir; kıymalı ve peynirli gibi. Arası kat kat yağlanıp açılarak yapılmasından dolayı katmer adını almıştır.


Kahvaltıda, çay saatlerinde, ikindi öğününde misafirlerinize sunabileceğiniz son derece doyurucu ve lezzetli bir hamur işidir.


Katmeri daha da lezzetli hale getirmek istiyorsanız damak zevkinize göre peynir veya reçel ile tüketebilirsiniz.


Her yörede farklı olarak yapılabilen ve değişik isimler konulan katmer, son derece lezzetli ve tercih edilen bir ekmek çeşididir.